Om os

BY-EY blev startet i 2013 af Ina Eybye.

Visionen med virksomheden:
Min vision med virksomheden er at designe og sælge lækre trendy kvalitets-computertasker til den moderne kvinde, som ønsker et lækkert alternativ til det nuværende marked inden for computertasker. Ud over computertaskerne sælger vi også kvalitetstasker i både læder og kanvas.

Ideen til virksomheden:
Ideen til virksomheden opstod, da jeg stod og manglede en ny computertaske. Jeg gik i gang med at søge efter en taske, som kunne dække de krav, jeg havde til funktionalitet, størrelse, pris og ikke mindst designet. Men til min store overraskelse fandt jeg hurtigt ud af, at det var en sværere opgave, end jeg havde troet. Markedet er fyldt af computertasker, som hovedsageligt er til mænd og deres behov, mens til kvinder var udvalget af tasker meget begrænset og priserne skyhøje. For mig betyder kvaliteten og designet af mine computertasker lige så meget som kvaliteten og designet af mine almindelige tasker, det er trods alt den taske, som jeg bruger mest i mit daglige arbejde. Derved opstod ideen til BY-EY-computertasker til kvinder.

Europæisk opstarts-støtte:
BY- EY's opstart er støttet af Europæisk Globaserings Fond EFG http://www.egf.nu/. Støtten skal hjælpe områder med at skabe nye arbejdspladser og få folk i job igen, efter deres arbejdsplads enten er lukket eller har flyttet delvist eller hele deres produktion til udlandet.

Jeg håber, at en taske fra BY-EY kan blive en god accessorie i din hverdag.

Med venlig hilsen

Ina Eybye